21 Haziran 2012 Perşembe

AVG'nin Kıdemli Uzmanı ile Çevirimiçi Tartışmaya Katılın

Ne yazık ki birçok anne ve baba güncel teknolojiler konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığı gibi, çocuklarını da teknoloji havuzunda yalnız başına bırakarak tehlikeli birçok unsura kapı açmış oluyor. Bir örnek vermek gerekirse karnesi iyi olan ilk okul öğrencisine ailesi hediye olarak Galaxy SII alıyor. Aile, android telefon kullanma konusunda yeterli tecrübeye sahip olmadığı gibi çocuklarınıda bu telefon ile baş başa bırakıyor.

Aslında bir sakınca gözükmüyor uzaktan, çocuk hediye alıyor, güven duyuyor, başarmanın ödül getireceğini görüyor. Açıkcası birçok şey görebiliyor. Ancak tedbir ve takip konularını elden bırakmamak gerekmektedir. Bu konularda ki soruları cevaplandırmak, tehlikeli bağlantılar, uygunsuz içerikler ve diğer tehditler ile ilgili bilgi paylaşımı yaparak çocukların daha iyi korunabilmesi için bir Tweetup gerçekleştiriliyor.

Bugün, AVG kıdemli uzmanı Tony Anscombe ile saat 19:00'da gerçekleşecek tartışma sonunda AVG Aile Güvenliği'nin yeni mobil uygulamasının çocuklar ve gençler için indirilebilir linkleri paylaşılacak. Ayrıca mobil cihazlarda çocukları güvende tutmaya yardımcı olmak için ek ipuçları ve kaynakları sağlayan AVG Cep Aile Güvenliği paketi alabilirsiniz.

http://tweetchat.com/room/avgsafety
Twitter Event Host: @AVGFree
Twitter Hashtag: #AVGsafety

Hiç yorum yok: