10 Temmuz 2012 Salı

Online Takip Sistemleri - Yurtiçi Kargo

Bir ürünün online platformlar üzerinden anlık olarak takip edilebilmesi müşteri için çok faydalı bir hizmettir. Örneğin bir telefonu tamir için firmaya verdiniz, telefonunuzun hangi işlemlerden geçtiğini şuan telefonunuza ne yapıldığını online olarak görebiliyorsunuz. Bu son kullanıcı için çok faydalıdır. Ayrıca online hizmet vermeyen firmalar günden güne azalmaktadır, vermemek konusunda direnen firmalar ise zor durumda kalmaktadır. Çünkü müşteri, anlık olarak görmek ister, ne olup bittiğini bilmek ister.

Geçenlerde yurtiçi kargo ile bir gönderi yaptım. Yurtiçi kargonun müşterilerine sağladığı kargo takip sistemi üzerinden gönderi kodunu girerek ilgili kargonun nerede olduğunu, ilgili adrese ulaşıp ulaşmadığını, teslim edilip edilmediğini ve benzeri bilgileri online olarak görebiliyor ve takip edebiliyorsunuz. Açıkcası böyle bir hizmeti gören bir insan kargonun durumunu öğrenmek içinde müşteri hizmetlerini kolay kolay aramayacaktır.

İlgili kargonuzun nerede olduğunu öğrenmek için irsaliyeli fatura üzerinde bulunan gönderi kodunu sisteme girerek durum bilgisine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: