8 Şubat 2014 Cumartesi

Cumhuriyet Klanı Kurucusundan xalmurax’a Gelen Mesaj

Salih Pazartesi gecesi KENE klanından maviso isimli oyuncuya daldı, geceleyin köyü misleyerek bir tane köy düşürdü. Pazartesi günüde yoğun olacağından dolayı bana bakıcılık gönderdi, ve bu gelen mesajı gördüm. Devamı da var, ancak sadece ilk gelen mesajı paylaşmak istiyorum. Her şey ortada, savaş kapıda, dostumuz, düşmanımız, klanlar savaşta..

realkhan64 15.09. tarihinde saat 14:35

Allah'ın Selameti Üstünde olsun kardeşim. Seninle samimi bir konu hakkında görüşmek istiyorum. Konuşulanlar aramızda kalması konusunda ise senin inisiyatifine bırakıyorum.

Bizim klana geçtiğinizden beri bir sürü mesaj geliyor Kene klanından ve tehdit şeklinde. Ben aldırış etmiyorum onu söyleyeyim. Bundan 1 hafta önce ise sizin arkadaşlarınızdan kral Pirazizli kene klanından birisi ile diyaloğa geçerek kene klanını takımınızla birlikte almasını istemiş o da darbe klanı ile savaşta olduğumuz için alamayız demiş.

Sizin samimiyetinize güvenerek söylüyorum. Ben tehditlere kapalı bir adamımdır ve asla tehdit mesajları sevmem.

Samimiyetinize istinaden, bugün klandan sizlere destek gelirken kene ile savaşa gire biliriz sıkıntı yok. Dünya üstünden de silinelim umurumda değil ama yarın saldırılar biter ve umarım bizleri yarı yolda bırakmazsınız. Fazla klan değiştirdiğinizi de biliyorum. Olsun geçmiş geçmişte kaldı gelecekte sizinle birlikte olacağız. İnşallah yarın bir gün bir şekilde sıkıntı yaşamayız...

Allah'a Emanet Ol.

Not: Bu arada Kene klanının tek sorunu Kral Pirazizli ile haberin olsun. Başka bir kimseyle sıkıntıları yokmuş.

Başka Neler oldu;


Salih, Pazartesi gecesi KENE’den maviso isimli oyuncunun bir tane köyünü aldı, aynı gün DiaNa13 ve DuaNa13 isimli oyuncularda mavisoya eş zamanlı operasyon düzenlediler. Bizde klan olarak KENE’ye atak yapmış olduk.

Hiç yorum yok: