8 Şubat 2014 Cumartesi

DEHŞET Savaşı Başlasın



DEHŞET Savaşı Başlasın
Oyunda çok ciddi gelişmeler yaşandı, alico555 yani daha önce aynı klanda olduğumuz Üzeyir abimiz. Kendi liderliğinde yeni bir oluşuma gitti. Alt bölgede yer alan ottoman klanındaki çoğu üyeyide alarak prestij klanına alt bir klan oluşturdu ve bizimle düşman konumuna geçti. Niyetini tam olarak bilemiyorum ama prestij klanını kurduktan sonra eski klandaşlarına saldırdıkları için biz mesafeli durduk ve prestij klanını kendimize düşman ilan ettik. Daha sonra prestij klanı ismini değiştirerek DHS3T klanı oldu. Bizde KENE İle geçici süreliğine saldırmazlık anlaşması yaptık ve bir müddet savaşmama kararı aldık. Çünkü şu durumda keneyle bizim diplomasimiz neredeyse aynıydı, çünkü Dehşet klanları kenenin en büyük düşmanları şuan için.

alico555’in başlatmış olduğu bu oluşumun temeli aslında daha önce ottoman klanındayken son osmanlı yandım ali ve diğer klan üyeleri arasında kendisiyle yaşadığı anlaşmazlıklar olabilir. Çünkü bir dönem Ali abi ile Üzeyir abi bizzat tartışmışlar ve birbirlerine karşı tavır almışlardı. Daha sonra Üzeyir abi zaten klandan elini ayağını çekmişti. O tartışmalarda kim haklıydı net hatırlayamıyorum ama Üzeyir abinin klandan ayrılıp daha sonrada bize düşman olacak hareketlerde bulunması, klandaşlarımıza saldırması olayı koparan nokta olmuştu. Bizde ise savaştan kaçana yer yoktu, madem öyleydi kıyım başlasın dedik ve Dehşete karşı operasyonlar düzenlemeye başladık.
Şuan bu operasyonların en önemlisini bugün gerçekleştiriyoruz. Dehşet klanındaki sınıra yakın olan neredeyse 30,40’a yakın bir köy rezervelendi ve dün başladığımız fake yağmuruyla birlikte operasyonu başlattık. Bugün mislerimiz ve saldırı birliklerimiz köylere girecek.

Bu operasyonun farklı bir güzelliği var, o da samimiyetimizi arttırmış olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte düzenliyor olmamızdır.Telefonla yaptığımız görüşmelerin üstüne birde klandaki her arkadaşımızın istediği zaman girip internet üzerinden online olan diğer üyelerle birlikte sesli görüşebileceği bir server açtık. Daha doğrusu benim iş yerimden arkadaşım olan Fevzi’nin kullandığı bir server var. O server üzerinde oda açarak bizim kullanımımıza sundu. Artık akşamları olsun, yada opersayon gibi önemli bir organizasyon olduğunda TeamSpeak üzerinde toplanıyor ve sesli konferans yapma imkanını buluyoruz.

Artık, Xrope, akigolar, kaptanamca, son osmanlı yandım ali, multijojo, alucart, mehmetykr, ReisTurgut, anteplituncer, maYkii, jackal60 ve diğerleriyle sesli görüşüyor samimiyetimizi arttırıyoruz. Böylece birbirimize daha bağlı olarak gücümüz artmış oluyor.

Hiç yorum yok: