8 Şubat 2014 Cumartesi

Turuncu Operasyon: Doğancan Krizi



Doğancan Krizi

Bugün operasyondaki ilk saldırı ve fakeleri çıkan sanıyorumki ben oldum, birde benimle birlikte başka bir arkadaş daha olmalı. İlk atışlar bizden geldi yani anlayacağınız. Bu sırada da Ali abi ile mesajlaşıyoruz. Derken doğancan’dan bana mesaj geldi;

dogancan19104.10. tarihinde saat 17:53
misli mi saldırdın
sizin klana geldim

dogancan19104.10. tarihinde saat 17:58
iptal edicek misin 10.a

Bu mesajlara cevap vermedim, doğancanı engelledim. Çünkü daha önce bu oyuncu ile bir husumetimiz olmuştu. Oyunda birbirimize düşman olmuştuk. Hatta ve hatta bize saldırıp 2 tane köy almışlardı. Dolayısıyle çok sıcak yaklaşamazdım. Şimdi ise elimize düşmüş oldu. Doğancan, Ali abiyle görüşmüş ve telefonla konuşmak istediğini vs. Söylemiş. Nihayetinde telefonla görüştükten sonrada Ali abinin gönlüne girdi, Ali abide klanına davet ederek Doğancanı Osmanlı topraklarına almış oldu. Ancak ben ilk başından beri Ali abiyede bu işin olmayacağını, kesinlikle razı olmadığımızı söyledim. Benimle birlikte bazı arkadaşlarda aynı şekilde aktif olarak operasyonun başladığı ve düşman klanındaki bir oyuncunun aramıza katılmasını istemiyordu. Olay tam bir krize döndü ve Ali abi ile uzun uzun görüştük. Benim ve Köksal’ın çok canı sıkıldı, gün boyu ve hatta gece 12’ye kadar bu konu üzerine istişareler devam etti. Doğancan, 1996 doğumlu, Tokatta oturuyor yani oradan oynuyor bu oyunu ve güzel sanatlar müzik bölümü öğrencisi.

Doğancanın klana alındığı sıralar Ali abiyle birbirimize gönderdiğimiz ilk mesajlardan bazılarını aşağıda paylaşıyorum. Bu mesajlaşmaların aralarında bazı konuşmalarda var, önemli olanlarını bu şekilde verebiliriz. Bu sırada klanımızda bulunan Üzeyir abi’de benim gibi düşündü ve Ali abiyle birlikte forumda tartışmaya başladılar. Sonuç olarakta son osmanlı yandım ali ve alicio555 birbirine kırılmış oldu. Uzun uzun konuşmalar yaşandı forumda. Ancak en sonunda bu arkadaşlar klandan ayrıldı yada ihraç edildiler. Bu arada doğancan’da hesap sil yaparak oyunu bıraktı. En azından profilinde öyle yazıyor. :)Bizde saldırılarımızı ve fake birliklerimizi göndermeye devam ediyoruz.

Kral Pirazizli 04.10. tarihinde saat 18:01
Ali abi çok rica ediyorum.

Dün akşam 2'de yattım op. düzenleyeceğiz diye. Ve bizzat senin belirlediğin haritaya göre hedefleri seçtik.

Dogancanı klana alma abi, ben razı değilim. Ve çok kırılırım. Sıkıştığı için şuan seninle konuştu. Emeklerimiz boşa gidecek, misler bile yolda.

son osmanlı yandım ali 04.10. tarihinde saat 18:10
Kardeşim iyi niyetli biri ve senin içinde haklı diyor beni sevmemekle.
Cok sey biliyor paylaşıyor bizden korktuğu içinden ziyade keneden nefret ediyor cünkü köylerinin coğu üstte ve kene klanı şimdi onları toplucak onlara razı olarak geldi.
Senin beni anlamıyacagını biiyorum ama senin benim arkamda durmanı istiyorum bu olayda ama sunuda söliyim doğan yüzünden seni kırmam kesinlikle ama bana biraz güveniyorsan bu cok yararlı olacak bizim için

Kral Pirazizli 04.10. tarihinde saat 21:03
Ali abi kendini benim yerime koy lütfen.

Gerçekten bana çok ağır geliyor. Bu görüşmeler, saldırıdan önce yada saldırıdan sonra olsaydı şüphen olmasın ki kararına saygı duyardım. Ki zaten yine duyuyorum. Ama bu arkadaşı tutupta aramıza getirmen olmaz. Açıklamasınıda dogancanın açtığı konuda yazdım.

Eğer dogancan'ı isteyen çok kişi varsa hemen şimdi hesap sil yapayım bu sınırda daha güçlü olun, oyuna devam edin.

Dogancan seni telefonla aradı, bizde yarın arabayla pendiğe gelip seninle oturup birşeyler yeyip içmeyi düşündük. Bizim samimiyetimizle dogancanınkini bir karşılaştır.
Keneden destek bulamadı ve saldırılar gelmeye başlayınca seninle konuştu. Ben daha fazlasını göremiyorum.

Lütfen çok rica ediyorum abi.

son osmanlı yandım ali 04.10. tarihinde saat 21:11
Kardeşim ona bile sorabilirsin ben senle onu aynı kefeye deyil aynı kulvarda bile koşturmam.

Ben senin için onu 1 saniye bile klanda tutmam bu arada bu iş cok uzadı ben sadece klanın menfaati için bir iş yaptım sen ve alico555 karşı cıktınız geri kalan herkez senin bir bildiğin vardır dedi.

Siz yapmış olsaydınız ben sadece saygı duyuyorum derdim klanı düşünürdüm.

Ama neyse artık ben iyi bişey yapmaya çalıştım iyilik zorla olmaz tabi sadece alico555 in yaygara koparması ve klandan cıkması beni cok sinirlendirdi.

Kral Pirazizli 04.10. tarihinde saat 21:13
Ali abi yaşça bizden büyüksünüz, bize örnek olmalısınız. Bu kadar moral bozmaya gerek yok, öyle düşündüğün içinde teşekkür ederim.

Seninde yerin ayrı bizde, hiç şüphen olmasın. Tamamen güzel bir dille tatlı bir dille ben seninle konuştum. Varsa bir kusurum affına sığınırm.

son osmanlı yandım ali 04.10. tarihinde saat 21:18
Konuşmanda kesinlikle yok kardeşim benim oyunda maykii ve sen en sevdiğim kişilersiniz.
Ama bu olay beni kırdı adam klandan cıktı hesap sil yaptı alın kardeşim köylerini inş bizim için herşey en iyisiyle olur..

Kral Pirazizli 04.10. tarihinde saat 21:25
Çok sağol Ali abi, teşekkür ederim.

Umarım yaşanan sıkıntılar giderilir ve önümüze bakarız. Dileğim bu yöndedir.

Hayırlı akşamlar abi.

Hiç yorum yok: