19 Ağustos 2014 Salı

MailMag İle Maillerinizi Dergide Okuyun


MailMag isminde App Store ve Google Play’de her iki farklı işletim sistemi için yayınlanan yeni uygulama, maillerin kontrol edilmesine farklı bir boyut getiriyor. Uygulamayı ücretsiz olarak denemek isterseniz App Store yada Google Play’den indirme işlemini yapabilirsiniz.

Uygulama ile birden fazla e-posta adresini tek bir yerden kontrol etme imkanı sunuluyor. Bununla birlikte işin ilginç tarafıdır ki, maillerinizi dergi okur gibi keyifle okuyabiliyorsunuz. Özellikle tabletleri kullanarak bu uygulamanın keyifli olacağını düşünüyorum. Ancak telefonlarda da bir o kadar güzel olabilir. Uygulamaya üye olunduğunda tüm sosyal medya platformlarından gelen mesajları yada bildirileri tutunda, diğer maillerinizide klasör klasör yada tabiri caizse ayrı ayrı dergilerde listeleyip okuma işlemini yapabiliyorsunuz. Ayrıca çevirimdışı olarakta uygulamanın nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Özellikle mail okuma üzerine farklı bir konsept geliştirdikleri için iş dünyasındaki kitleyi çok etkileyebileceklerini düşünüyorum. Bununla birlikte hemen hemen internette aktif olan, mailleri ve sosyal medyayı kullanan herkesin ilgisini çekebilir. Faydalı bir uygulama, denemekte yarar var.

Hiç yorum yok: