28 Ağustos 2014 Perşembe

Windows 9 Yükseltmesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler


Windows kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir haberde; tabiki hiç şüphesiz Windows 9 işletim sisteminin yükseltme fiyatlarının ne olacağı ve bu işletim sisteminin ne zaman satışa çıkacağıyla ilgili. İnsanlar yeni bir haber yani ürünün çıkacağını kulaktanda olsa duyduğu zaman artık onunla ilgili haberlere farklı bir şekilde ilgi duymaya başlıyor. Örneğin iphone 6 ile ilgili yeni resimlerin yada özelliklerin paylaşıldığı bir haber tabikide benim gibi teknoloji meraklılarının dikkatini çekecektir.

Microsoft birkaç hafta sonra yeni işletim sistemini yayınlayacak ancak eski sürümden yeni işletim sistemi sürümüne geçiş yapacak kullanıcıların nasıl bir yol izleyeceği ve hangi indirim yada fırsatlardan yararlanarak yükseltmeyi yapabilecekleri hala tam olarak açıklanmamış bir konu. Ve insanlar tarafından merak ediliyor.

Öte yandan Rus hacker’ların Windows 9’a yükseltme yapmak isteyenlerin nasıl bir yöntem izleyeceği ve Microsoft’un nasıl bir plan uygulayacağına dair bazı bilgilere ulaştıkları iddaa ediliyor. Ancak bu tam olarak Microsoft tarafından duyurulmadığı müddetçe bir doğrukluk ifade etmiyor. Sosyal medyada Windows 9 yükseltmesinin 20 dolar gibi bir fiyata dahi yapılacağını duysak bile biz tam olarak buna inanamayız. Hele bir şu Windows 9’u tam olarak görelim, neymiş ne değilmiş. Ondan sonra yükseltmesini, güvenliğini, kullanılabilirliğini ve avantajlarını rahat rahat zaten internette heryerde okur dururuz. Bekle bizi Windows 9..
 

Hiç yorum yok: