5 Eylül 2014 Cuma

Mecidiyeköyde Uygun Fiyata Nerede Yemek Yenir?

Yemek Salonu
Kurumsal iş hayatının en büyük problemlerinden biriside öğle yemeklerinde harcadığımız paralardır. Sizde biliyorsunuzki öğlen molalarında çıkıpta 15, 16 lira para ödemeden öğle yemeği hiçbir yerde yenilemez hale gelmiş. Anlamadığım nokta şu; Bir yemek 16 lira eder mi? İnsanlar buna nasıl para dayandırabilir. Bu fiyatlar tabiki minimum fiyatlardan oluşuyor. Yani kahvaltısını, öğle yemeğini bir düşünürsek en az 20 lira cepten gidiyor abi.

Ancak her zaman 20 lirayla kurtulamıyorsunuz, bir öğlen çıktığınızda yine sadece yemek parası olarak 25, 35, 40 lira gibi ödemelerde yaptığınız oluyor. Hal böyle olunca bazı insanlar kahvaltılarını ve hatta öğle yemeklerini bile evden getirmeye başlıyor. Ancak hem uygun hemde temiz yemekler yapan yerlerde bulunuyor. Bende keşfettiğim böyle bir yeri sizlerle paylaşmak istiyorum. Hem yemekleri çeşitli, temiz ve güvenilir, hemde fiyatı çok uygun. Şöyle demeliyim ki en fazla 9 liraya 3 çeşit yemek yeyip kalkabiliyorsunuz.

Mecidiyeköy Caddesi No:19'da bulunan Bizim Sofra isimli keşfettiğim bu yeri sizlerle paylaşıyorum. Yakın civarda bulunan arkadaşlarımın denemesini öneririm. Not: Multinet geçiyor :)

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Eyvallah