22 Şubat 2015 Pazar

HTC Yeni Amiral Gemisiyle Çok Ses Getirecek


HTC’nin resmi olarak açıkladığı bilgilere göre, HTC 1 Mart tarihinde yeni model yeni nesil telefon olan One M9’u tanıtacak. Bu telefon büyük ekranlı ve aynı zaman HTC’nin amiral gemisi olarak karşımıza çıkacak. HTC’nin sosyal medya platformu twitter üzerinden paylaştığı bilgiye göre çok büyük bir şey geliyor. Tam’da böyle bir ifadenin paylaşılması akılları biraz karıştırdı. Bence bu tweet, HTC’nin One M9 dışında çıkaracağı yeni bir ürün olacak. Sanıyorum ki yeni bir model telefon ve çok üstün özelliklerle birlikte karşımıza çıkacak.

HTC’nin One M9′u, en büyük rakibi dünya devi Samsung’un son amiral gemisi Galaxy S6 ile aynı gün tanıtılacak. Ancak telefonların piyasaya ne zaman çıkacağıyla ilgili herhangi bir bilgi yok. One M9, HTC’nin son zamanlarda büyük ilgi toplayan One serisinin yeni modeli olacak. One M9′da, yine önceki modellerde yer aldığı gibi yüksek kaliteli donanım ve son derece yüksek derecede özelliklerin bulunması bekleniyor.

Bense, HTC’nin çıkaracağı son model M9’un çok fazla ses getireceğine inanıyorum. Amiral standartlarda çok kaliteli bir çizgiye sahip modelleri daha öncede sunduğu gibi tekrar bir atak yaparak hepimizi şaşırtacak bir model karşımıza çıkartacaklarından şüphem yok. Zaten Samsung’un yeni çıkaracağı S6 ile şimdiden kıyaslanmaya başlandığına göre baya bir kaliteli telefonla karşılaşacağımızı şimdiden unutmamak gerekiyor. Sabırsızlıkla M9’un tasarım ve özelliklerini beklemekteyim.

4 yorum:

Emre20 dedi ki...

Yeni bir telefon lazımdı, bu markayı da takip etmekte fayda var.

Ayberk Kalender dedi ki...

Htc telefon hiç kullanmadım ama bu modelini merak ettim sabırsızlıkla bekliyorum.

acun dedi ki...

Şuan HTC kullanıyorum. HTC Samsung ve Apple ile hayatta rekabet edemez. s3 alacağıma htc one s aldım bin pişmanım

Fastest Techno dedi ki...

Bence telefona çok para vermemek lazım. Modaya uymak yerine ihtiyacımız olanı kullanmalıyız.