9 Şubat 2015 Pazartesi

İnternetten Video İndirmede Yeni Dönem

Save From TR

Popüler video servisleri sunan platformlar üzerinden bazen video indirmek ve bu videolarla sunumlar yapmak, yada televizyonumuza görüntüyü aktarıp izleme işlemini tv üzerinden yapmak isteyebiliyoruz. Veya başka çeşitli amaçlar uğruna –örneğin sosyal ağlar için- ulaşmış olduğumuz ya da beğendiğimiz videoyu indirmek isteyebiliyoruz. Bu gibi nedenlerden dolayı bende geçmişte bazı video indirme programları ve eklentilerini deneyip ihtiyacımı gidermeye çalışmıştım. Ancak hal bir eklenti yada program yüklemeye geldiğinde işin içine birtakım kurnazlıklar ve beraberinde virüs gibi tehlikeli yazılımlarında bilgisayarımıza bulaşması gündeme geliyor. İşin içine yazılım yükleme işi giriyorsa bir tuzakta o işlerin çevresinde toplanmıştır demektir.

Ya yüklediğiniz programdan tam emin olmalısınız, yada sanal bir makine üzerinde böyle bir işlem yaparak virüs bulaşma olasılığı olsa bile zararı sıfıra indirerek programın temiz olup olmadığını öğrenebilesiniz. Hal böyle olunca uğraşması da elbette zaman alacak bir işlem olacaktır. Ancak son zamanlarda save from isimli platform ile yaptığım video indirme işlemleri son derece temiz ve güvenilir olduğundan dolayı sizlerle paylaşma gereksinimi duydum.

Savefrom aracılığı ile youtube, facebook, mail.ru, vimeo ve yandex gibi bir çok platform üzerinden video, ses ve benzeri dosyaları tek link olarak indirmeye yarıyor. İndirme işlemi için ilgili görüntü, ses linkini kopyalayıp save from adresine yapıştırmak gerekiyor, daha sonra indir butonuna basarak hangi kalitede video indirmek istiyorsak –Eğer video indiriliyorsa 720p yada 360p gibi- istediğimiz görüntü kalitesini tıklayarak indirme işlemini başlatabiliriz.

8 yorum:

İbrahim dedi ki...

Önceden bu kadar kolay siteler yoktu, program indirip öyle video indirebiliyorduk. Teknoloji ve internet her geçen gün gelişmiş. Haber için teşekkürler.

Ayberk Kalender dedi ki...

Gerçekten teknolojinin gelişimine hayran kalmamak mümkün değil.Önceleri bu kadar kolay video indirip izleyemiyorduk.Sitelerdeki gelişmelerden ötürü bizi bilgilendiren arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

Ayberk Kalender dedi ki...

Popüler video sitelerinden video indirip seyretmek çok emek isteyen ve zaman alan bir durumdu.Teknolojinin gelişimi o kadar hızlı ilerleme kaydediyor ki artık video indirmek en kolay bir durum haline gelmiştir. Yeni video indirme sitelerini bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim

canan dedi ki...

arkadaşın dediği gibi önceden programlarla uğraşıyorduk teknoloji gelişiyor

Çetin dedi ki...

Eskiden video indirmeyi bırakın izlemek bile çok zordu. Artık bu işler o kadar gelişti ki herşey kolaylaşıyor

selamet dedi ki...

Dha önce böyle bir site görmüştüm. gerçekten işe yarıyorlar. url yapıştırıyorsun istefiğin formatları seçip indiriyorsun.

Görkem dedi ki...

Önceden video indirmek müzik indirmek dediğiniz gibi bu kadar basit değildi. Ancak gün geçtikçe herşey daha da kolaylaşıyor

Adsız dedi ki...

eskiden hatırlıyorumda bir video indirmek için internette saatlerce dolaşırdımda bir türlü indirmeyi nerden nasıl yapacağımı bulamazdım.şimdi ise binlerce program var ve hersey elimizin altında