24 Haziran 2015 Çarşamba

Çin'den İlk Siparişimi Verdim

Alışveriş Sitesi
AliExpress üzerinden ilk defa bir ürün siparişi verdim. Biraz internet sitesinde dolaştıktan sonra kol saatleri dikkatimi çekmişti ve çok beğendiğim bir saati sipariş verdim. 16 küsür dolar gibi bir fiyata yaklaşık 46 lira gibi bir tutara kargo dahil siparişimi tamamlayabildim.

AliExpress sitesinde çok çeşitli binlerce ürün bulunuyor, açıkçası bu kadar büyük bir ürün yelpazesi ile karşılaşacağımı bilmiyordum. Sanırım sipariş verdiğim kol saati maksimum 1 ay içerisinde elime ulaşacak. Ancak kargonun gelmesini şimdiden dört gözle bekliyorum. Saat eğer resimlerde gördüğüm gibiyse çok uygun fiyata aldığımı şimdiden sizinle paylaşabilirim. Çin'den ürün siparişi vermek ve bir şey satın almak ayrıca bir heyecanlı oluyor, onu da söylemekte fayda var.

1 yorum:

Hakan Rapoğlu dedi ki...

Merhaba Arkadaşlar,

Sipariş ettiğim saat geldi, merak edenler için söyleyeyim; saat tırt çıktı. Sanırım çok ucuz saat siparişi vermeye gerek yok. Hani seyyar satıcıların sattığı 10 liralık saatler vardır ya. İşte o saatlerden bir farkı yok gelen saatin. Anlayacağınız kumpasa geldim :D