10 Kasım 2015 Salı

İSYAN Klanı İle Geri Dönüşüm

İsyan Klanı

Klanlara tekrar bir başlangıç yaptık, bu sefer fena bir başlangıçta olmadı. Çok iyi bir klan konumu ve dağılımına sahibiz. Klan yönetimiyle ilgili attığım sirküler mesajı aşağıda sizinle paylaşıyorum;

Aynı konuyu forum/Genel içerisine açıyorum, orayada yazabilirsiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur. Eksik, yanlış, doğru gördüğünüz yerleri bildirebilirsiniz.

DİPLOMASİ
Diğer klanlarla diplomatik görüşmelerin tamamını sadece Leydi PirazizLee arkadaşımız yapacak. Gerektiğinde diplomatik görüşmeler esnasında Kral Pirazizli'den veya yönetimdeki herhangi bir oyuncudan destek alacak.

STRATEJİ
Klan için önemli olan bütün kararlarda direk söz sahibi, planlanan tüm operasyonların ilk elden uygunluğunu kontrol edecek ve onaylayacak arkadaşımız lord ekrem'dir. Ayrıca yeni yol haritaları ve oluşumlarla ilgili öncelikle yönetimi besleyecek ve diğer klanların gelişimini de analiz edecek.

KLAN DAVETİ
Klan davetleri genellikle kalbimsin1905 nicki arkadaşımız üzerinden yapılacak, çok acil bir davet gerektirmiyorsa diğer yöneticiler davet için kalbimsin1905'a bilgi verecek.

FORUM YÖNETİCİSİ
Şuan için görev boşta, ilgili kişiler aranıyor.

OPERASYON YÖNETİCİSİ
Şuan için görev boşta, ilgili kişiler aranıyor.

ONURSAL YÖNETİCİ
Klan yönetimiyle ilgili onursal yöneticimiz Eğrice, gerektiğinde kendisinin fikirlerine danışılacak.

Hiç yorum yok: