15 Mayıs 2017 Pazartesi

En Popüler Mobil Oyunlar

Eğlence sektörünün bilgisayarlardan sonra mobil cihazlarda da oyunlar ile etkin olması elbette ki hayatımıza yepyeni oyunların girmesine neden oldu. Özellikle de akıllı telefonlara ve tabletlere kolayca indirilerek oynanan oyunların her anlamda öne çıktığı görülürken, her sene de en popüler oyunları işaret etmek uzmanların ve otoritelerin ritüellerine dönüştü. Peki ya son dönemlerin en popüler ve en sevilen mobil oyunları hangileridir, hiç merak ettiniz mi?

Lost in Harmony; Eğer müziğe ilgi iseniz çok farklı tatlar alabileceğiniz bu oyuna göz atabilirsiniz. Ciddi anlamda hoş bir hikayesi olan, kaliteli müziklerle de desteklenen söz konusu oyunca karakter her engeli aşıp sonuca varmaya çalışırken, bir yandan da etraftan gelen müziklere kayıtsız kalamıyor.

Rome - Total War; En eski strateji oyunları arasında yer alan ve bir dönem bütün gençliği peşinden koşturan Rome oyunu için artık akıllı cihazlarda da oyun keyfi yaşanabilir hale getirildi. Öyle ki söz konusu macera için artık tablet ve telefonlar kolaylıkla kullanılabilir.

Reings; Farklı tarzı ile öne çıkan Reings, bir ülkenin yönetiminden sorumlu bir karaktere hükmedilmesini gerektiren bir tür RPG oyunu… Oyunda elde edilen bazı durumları paylaşmak, bunun sonucunda kabul ya da red yemek de olası. O nedenle, atılan adım ve yapılan paylaşımlar ziyadesi ile önem kazanıyor. Bu oyunun başından kalkacağınıza pek ihtimal veremiyoruz.

Crashlands; Bir tür hayatta kalma oyunu olarak lanse edilen Crashlands, Minecraft'a da fazlası ile benzemektedir. Kıyıya gemilerin çıkarılmasını konu edinen bu oyun hem strateji hem de silah öğelerinden dolayı tercih edilmektedir.

The Westport Independent; Günümüz dünyasına uygun hukuksuzlukların yaşandığı, bir takım baskıların döndüğü bir ortamda söz konusu oyunda kendinizi gösterebilirsiniz. Meziyetlerinizi ortaya koyup başarılar kazanabilir, en iyi sonuçlarla da başka katılımcılara ilham verebilirsiniz.

Pek çok farklı mobil oyun zevkinize, sevdiğiniz oyun unsurlarına göre ön planda yer alabilir. Dilerseniz siz de akıllı telefon ya da tabletlerinize bu oyunları indirip oynayabilir, kendinize eğlenmek için zaman yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok: