18 Şubat 2014 Salı

Golden Army & Silver Army

 Golden Army isimli arkadaşımızın foruma açmış olduğu konu;


Arkadaşlar Merhabalar, Kusura bakmayın burayıda meşgul edeceğim ama ne yazık ki bu bir veda mesajı :) Bildiğiniz gibi (bilenler bilir) beyond034 adlı kullanıcı ile uzun soluklu bir savaşın içerisindeydik. Zamanında bizimle aynı seviyede olan bu kullanıcı, oyunu bilmeyen bazı klan üyelerimizin pervasızca ve bile bile köylerini bu adama verip, ya tam köyleri giderken yada köyleri gittikten sonra bizlere haber veren arkadaşlar yüzünden bu adamı içimize kadar sokmuş ve kısa zamanda onu olması gereken yerden çok daha yukarı taşımışlardır. Zaman içerisinde bizim diğer klan üyelerimize de bulaşıp onların köylerini çeşitli taht oyunları ile almaya başlayan beyond0234'e savaş ilan edip operasyon düzenlesekte çeşitli sebeplerden dolayı (daha adamı tam tanıyamamış olmamızdan ötürü) operasyon nerdeyse başarısız denecek kadar kötü geçmiş ve adamı bu kıtada en büyük dümanımız olan KAPAK klanına yönledirmiş olduk ve böylece tam ortamızda KAPAK klanından bir düşman elde ettik. Durum bu olunca normalden daha fazla dikkat ederek hamlelerimizi yapmamız gerekirken yeniden çeşitli oyunu bilmeyen arkadaşlar yüzünden çok daha fazla adamın eline kozlar verdik ve vaziyet buralara kadar geldi. 

 Herşey bir yana en son sınırda kardeşlerim; Silver Army, enteresan61 ve ben kaldık. Savaşı çeşitli hamleler ile tam lehimize çevirdik, köy sayılarımız ve stratejik köy sayılarımız, askeri gücümüz birden armıştı, herşey daha iyi giderken birkaç önemli hatadan dolayı sınırda bazı köyler kaybedildi, kimsenin suçu yok, tamamen talihsizlik diyelim. Bu durumda sınırdaki en önemli köyleri bi gecede kaybedilince orda durmayan beyond0234 iyice içerimize girdi. İlk etapta enteresan61 kardeşimizin sınırdaki 3 ana köyü birde yan köyünü talihsiz bir biçimde alınması ve akabinde, sınırdaki köylerimizi destekleyen Silver Army'nin de alt sınırdaki kayıplarımızın ardından boş kalan köylerinin gitmesi, desteklerin yetişememesi hatta ve hatta hiç destek gelememesi olayların kopma noktası olmuştur. Ben oyuna Silver Army kardeşimin ricaları ile başlamıştım ve onun oynayacak durumu pek kalmadı haliyle. Köylerinin çoğu gitti. beyond0234 benden tek bir köy dahi alamamıştır ve uzun bir süre dahi alamayacaktır. Bunu kendiside bilir ve söylemiştir de. Bu nedenle arkadaşımın hatrına geldim ve burada çok değerli insanlar tanıdım gerçekten. 

Hepsi birbirinden kıymetliydi;

enteresan61 Çağrı
birkanbnt Birkan
grekocu Murat
ilyas90 İlyas
kadirdaglarr Kadir Abi
TARMAN59 Ali
Cote Murat Abi
anteplituncer Tuncer
son osmanli yandim ali Ali Abi
lllaylinlll Salih Abi
patiayak Kürşad
06yemre40 Yunus Emre
bycefa Anıl
mıro91 Ali
doakk Fatih
sayar42 Muhammed ve daha niceleri.

Aklıma gelen kardeşilerim bunlar. Gerektiğinde son askerine kadar destek attılar, gerektiğinde sonuna kadar yardım ettiler. Bize yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Hepinizin büyük emekleri var. Bu mesajı hem Silver Army adına hemde kendi adıma yazıyorum. Herkesin emekleri ve muhabbeti için teşekkür ediyoruz ve W19'a veda ediyoruz. W22 de devam eder miyiz bilmiyoruz, fakat tekrar herkese teşekkürler ve iyi oyunlar dileriz. Hoşçakalın.

Golden Army 
Silver Army 

----------------------------------------------------------------------

beyond0234 ile aramızda geçen son konuşma(merak edenlere);

 Golden Army bugün saat 19:30
Ah işte bi benden alamadın, yemedi ya :) gözüm açık gidecek :) demek olmadı mı olmuyo ben beyond :) kısmetinde yokmuş :) o kadar çocuk gibi kalkıp şikayetler ettin bize ban yedirdin :) tüm tükürdüklerini yalayıp gidip KAPAK klanına girdin ve tüm köylerini ( 'ben adamsam kapak tan hiçbir zaman birtek bile destek almam' deyip ) sadece onlara destekletmen :) ne kadar ironik dimi :) o değilde bana dokunmamadın bile ya en çok ona gülüyorum :) benden tek bir köy alabilmiş olsaydın sırf onun için kalırdım ama onu da yapamadın ya :) arkadaş hatrına geldik eğer gerekirse arkadaş hatrına gideriz :) hemde savaşı kazanmış olarak :) eğer birazcık erkek gibi oynayabildeydin, onun hatrına bile kalır son bin puanlık köyüme kadar savaşırdım da, seni rakip olarak bile göremediğim için durmanın bir mantığı yok :) bu da sana veda mesajım olsun, iyi sürünmeler. biraz büyüdüğünde mesaj at oyuna geri dönerim ;)

beyond0234 bugün saat 19:16
 biraz daha ordum olsa senden de 1 tane alabilsem

Golden Army bugün saat 19:12
()()()o() :)

beyond0234 bugün saat 18:30
hangi köylerini bana weriosun madem bırakıosun :))

Golden Army bugün saat 15:50
Hocam yanlış yaptın ya :) başbaşa kalalım diye arkadaşları temizledin, bende onlar için başlamıştım oyuna, onlar bırakır heralde bu saatten sonra, bende bırakırım.

beyond0234 bugün saat 15:19
 başkan herkesi temizliorum başbaşa kalalım die :)) öle sawaş daha güzel olur

Hiç yorum yok: