13 Aralık 2020 Pazar

SnowRunner "Programsız" Para Hilesi

 SnowRunner oyununda para çok önemli. Oynayanlar bilir, bir üst model araç almak veya aracı özelleştirmek için deli gibi para lazım olur. Görevleri zorlu parkurlarda bir de güçsüz araçlarla tamamlayarak para kasmak çok can sıkıcı olabiliyor. Siz dilerseniz küçük bir dosya üzerinde rakamsal değişiklik yaparak paranızı yükseltebilir ve garajınızı dilediğiniz gibi genişletebilirsiniz. 

Bunun için yapmanız gerekenleri aşağıda sıralıyorum:

SnowRunner klasöründe aşağıdaki dizini bulun: 
"\base\storage\0e73f2a727a24f2c8321cc84a8a5880a" 

Bu benim bilgisayarımda tam olarak şu adresteydi:
"C:\Users\user\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\0e73f2a727a24f2c8321cc84a8a5880a"

Buradaki "CompleteSave" dosyasında oyunla ilgili kayıtlarınız yer almaktadır. Bu belgeyi not defteri ile açarak düzenleyin. Burada "Money" yada oyundaki mevcut paranızı rakamsal olarak aratarak ilgili satırı bulun ve istediğiniz para miktarını yazın. Mesele buraya 700000 yazabilirsiniz. Para sıkıntınız kalmaz.

Eğer isterseniz rank hilesi de yapabilirsiniz. Bunun için aynı dosyada "Experience" için 50000 ve "rank" için de 50 değerlerini girebilirsiniz. Tüm bunlar için aynı dosyada "Experience" ve "rank" diye aramalar yapmanız ve değerleri güncelleştirmeniz yeterli.

Ardından oyunu açarken dosyaları buluta senkronize etmeniz gerekiyor. Zaten oyunu çalıştırdığınızda size bunu soracaktır. Oyuna girdiğinizde değişiklikleriniz aktif olmadıysa bir kaç kez oyundan çıkıp tekrar girmeyi deneyin. Şimdiden hayırlı olsun.

Hiç yorum yok: