11 Aralık 2013 Çarşamba

Clash Of Clans Çılgınlığı


Strateji oyunlarını oynamaya bayılırım. Bu sevda çocukken ataride oynadığım tank oyunundan beri var. İki kişi oynardık, birisi abimdir genelde. Birimiz kaleyi korur diğerimiz tankları öldürmeye giderdik. :) Strateji basit ve etkili.

Mesela en çok hafızamsa yer edinen oyun Red Alert 2'dir. Müthiş bir oyun, şimdi olsa yine oynayabilirim.

Clash Of Clans uzun süredir var olan ama deneyimleyemediğim bir strateji oyunu, yakın zamanda IOS sürümü dışında Android içinde oyunu kullanıma sundukları için telefonuma kurup oyunla tanışabildim. Oyun klasik bir köy oyunu gibi izlenim verebilir. Ancak öyle olmadığını ben söyleyebilirim size. Evet bir köyünüz oluyor, üye oluyorsunuz. Hesabınızı Google+ ile eşleştirebiliyorsunuz. En azından ben onu tercih ettim.

Köyünüzdeki binaları sırasıyla siz inşa ediyorsunuz, binaları uygun olan herhangi bir yere inşa ettikten sonra istediğiniz gibi köyünüzün görünümünü değiştirebiliyorsunuz. Nasıl bir savunma düşünüyorsanız ona göre binaları dizebiliyorsunuz. Yap boz gibi. Burada stratejik bakış açısı devreye giriyor. Oyun bir telefon için beklentimin çok üzerinde güzel çıktı. Grafikleri çok hoş. Online olarak global oyuncularla savaş yapılabilmesi, onlardan saldırı gelmesi. Turnuvalar, ganimetler vs. derken iş gerçekten eğlenceli oluyor.

Oyundaki nickimi "pirazizli.com"olarak belirledim. Köyümün son halini şimdi sizinle paylaşmıyorum ancak bir hayli ilerlediğimiz söyleyebilirim. İyi savunma yapıyorum, ganimetler umurumda değil :) Bazı ganimet elde ettiğim zaferlerime ait ekran görüntülerinide paylaşıyorum sizinle.




Hiç yorum yok: