13 Aralık 2013 Cuma

Any.do ile İşleri Planlamak


Saliselerin bile önemli olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ve öyle birşey ki, ahir zamanda, zamanın sonunda, kısacası "hız" çağında yaşıyoruz. Öyleyse zaman yönetimi için, "evet önemli birşey" diyebilir ve dikkate alabiliriz. Zaman yönetimi, her insanın alması gereken bir eğitim. En azından onunla ilgili bir kitap mutlaka okunmalıdır.

Günlük zaman yönetimi için kullandığım any.do uygulamasını bundan bir sene önce Yücel tavsiye etmişti. Açıkcası çok fazla dikkate almamıştım. Kendimce evernote bana yetiyordu, ama aslında günlük işleri yazmak için çokda iyi değildi ve zaten uzun süre kullanamadım. Any.do uygulamasını android telefonuma yükledim, telefon kullanarak günümü planlamak biraz zor oluyor. Yapılacak işleri yazarken sıkılıyorum, bu yüzden Chrome store üzerinden any.do uygulamasını tarayıcıma yükledim. Bilgisayarımdan yapılacak işleri yazıyorum ve telefonumdaki uygulamadan da yapılacak işler listeme uylaşabiliyorum.

İşlerinize not ekleyebilir, alarm kurabilir, kendiniz nasıl isterseniz öyle planlayabilirsiniz. Yapacağınız işleri yazın, bundan çekinmeyin. İşlerinizi unutmayacak ve böylece zamanı daha verimli kullanabileceksiniz.

www.any.do

Hiç yorum yok: