30 Ocak 2014 Perşembe

Kulaklığımı Kaybettiğim Bir Enteresan Hikaye

Şirkette kullandığım Sennheiser marka çok kaliteli bir kulaklığım vardı. Şahsi bir kulaklık değildi ama şirkette de sadece bende vardı. Pahalı bir kulaklıktı diyebiliriz. Bu kulaklığı yer yer işe yeni başlayan personellere birkaç saatliğine veriyordum. Böylece sesli ve görüntülü oryantasyon programlarını izlemelerine yardımcı oluyordum. Birgün işe yeni başlayan değerli bir çalışanımıza kulaklığı verdim. O sıra yerinde olmadığı için masasına bıraktım ve daha sonra kendisine mail attım. Attığım maili ve gelen cevabı olduğu gibi yazıyorum.

Ben:
Merhaba,

Yeni işinizin hayırlı olmasını diliyorum, aramıza hoş geldiniz. Masanıza bir kulaklık bıraktım, e-oryantasyonu bu kulaklık ile birlikte dinleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Personel:
Merhaba,

Çok teşekkür ederim, kulaklığı gördüm ve çok memnun oldum : ) Bu arada e-mailime imzayı sizinle mi organize edeceğiz?

İyi çalışmalar

Akşam şirketten ayrılırken masamın üzerinde bırakmadığım ve kullanmadığım zamanlarda kesonumda tuttuğum bu kulaklığı yukarıda da okuduğunuz bu mailden sonra kaybetmiş oldum. Bende sesimi çıkarmadım çünkü “size bu kulaklığı oryantasyonu dinlemeniz için vermiştim” diyemezdim. Bu şekilde kulaklığımla vedalaşmış olduk. Bende bir anımı daha kaleme almış oldum : )

Hiç yorum yok: