8 Şubat 2014 Cumartesi

2 Köy Kaybettik

Pazar gecesi her şey yolunda ve hiçbir şekilde saldırı yokken dogancan191 isimli arkadaşın eşliğinde bizim Köksal'a bir operasyon yapıldı. Maalesef biz uyurken onlar saldırıları gönderdi ve Köksal'ın iki köyünü ele geçirdiler. Tekrar saldırdık, birliklerle köylere girdik, misledik ama o iki köyü geri alamadık. Şimdi özetlediğim bu operasyonun detaylarına geçelim;

Pazar gecesi köye saldırıp ele geçirmişler. Köksal Pazar günü işe gidecekti, sabah erkenden işe gitmek için kalktı. Ne kadar geç uyansa da ben çok yorgun olduğum için onu arabayla işe bırakamadım, taksiyle gitmesi için biraz direndim ve kazanan ben oldum JKöksal'ı taksiyle işe gönderdik, 9:30 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam telefonum çalmaya başladı, uykusuz ve yorgun olduğum için telefonu 3.kez çaldığında açabildim. Arayan Köksal'dı, “Hakan abi gece saldırmışlar, benim bir tane köyümü almışlar” dedi. Ve tabi, ben uykumdan uyandım ve bilgisayarın başına geçerek oyun moduna geçiş yaptım.

Salihten gelen bir mesaj vardı bana;

xalmurax 15.09. tarihinde saat 08:35
Leydinin köyü hemen geri alınmalı. Hacı ben bir saldırı çıktım, Leydi hemen misleyip alsın. Savunma attım yüksek puanlı köyüne, mancınık attım. Şövalyesini oraya çeksin, 756 mancınık savunma yeterli.

xalmurax 15.09. tarihinde saat 08:38
Ben 2 ve 3’e mancınık desteği çıktım, ayarlayın alın.  Köyde vermeyin bugün alınmış olsun, ben alırdım ama köy leydinin. Adam saldırıyor muydu da bize haber vermedi yada gece saldırdı. Acil ilgilenin ben işe gidiyorum.

Bizim Salih bu oyunu gerçekten çok iyi oynuyor. Yaptığı saldırılar, savunmalar, operasyonlarıyla gösteriyor ki,  aramızda ve hatta şuanda bulunduğumuz klanda ondan daha iyi bu oyunu oynayan kimse yoktur. En azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. Nasıl olurda sen sabah kalktığında işe gitmeden oyuna girersin, hadi oyuna girdiğini anladım. Bizim Köksal'ın köyünü aldıklarını nasıl görebildin. Muhteşem bir göz olmalı sende Salih. Helal olsun, ne diyelim.

Tamda lazım olacağı zamanda benim birliklerim daha önce köylerini desteklediğim LeoMelak61 isimli oyucunun köylerinden geri geliyordu. Ama ilk saldırı köyümdeki hazır olan atlıları hızlı hareket ettikleri için hemen şövalye eşyasıyla birlikte Köksal'dan aldıkları köye doğru gönderdim. Birliklerim köye girdiğinde içerideki sayısı az olan savunmanın tamamını temizledim.

Hiç yorum yok: