8 Şubat 2014 Cumartesi

alucart İle Sohbet

KENE savaşını kaybetmeden önce KEDİ klanında olan ve şimdi ise FENİKS klanındaki alucart isimli oyuncuyla biraz sohbet ettim. Bu arkadaş aslında benim oyunda çok sevmediğim birisi ancak şuan eskileri konuşmak için çok uygun bir ortam yok. Oyunun ilk zamanlarında Kedi klanının alt klanlarına geçtiğimizde bizim oyundaki akrabamın köyünü almıştı. Neyse buralara şimdi girmeyelim. Alucart’a neler yaptıklarını, operasyonların devam edip etmediğini sordum. Oyundaki gelişmeler hakkında bilgi aldım. Konuşmanın bir bölümünü aşağıda sizinle paylaşmak istiyorum. Şuan içerisinde bulunduğumuz durumu  özetle anlatıyor;

Kral Pirazizlibugün saat 01:19
Kene ile darbe karşı karşıya gelecek şimdi, bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz. Ama kene klanı hakkatten çok iyi geldiler. 

Gerçi bizim yedi parmaklı kedi ve arkadaşları hesap sil vs. yapmasalardı kene ile savaş hala devam edip dururdu. Çok kötü oldu be.
alucartbugün saat 01:21
sorma.. onlar bırakmasaydı bu kadar rahat ilerleyemezlerdi.. onları toplayalım keneye bırakmayalım derken hem askerimzii kestirdik hem asker basmayı bıraktık mise gittik.. bütün işler ters düz oldu..
alucartbugün saat 01:21
onlar bıraktı durum bu oldu işte..
alucartbugün saat 01:22
kene çok büyüdü onların yanında olmak lazım yoksa sıkıntı olur bu dünya.. onlarda yanında istemiyo..
Kral Pirazizlibugün saat 01:23
Evet, bizimde durumlar çok karışık. Birsürü olaylar yaşandı. Hangi klana geçsek keneden birileri irtibata geçip bizi klandan attırıyor.

Bugünde stan klanından atıldık, hemde ekip olarak. (profilimdeki tüm arkadaşlar)

Vaybe.

Hiç yorum yok: