8 Şubat 2014 Cumartesi

Oyundaki Köklü Değişiklikler



Oyundaki Köklü Değişiklikler
Dünya birincisi BivyA, alico555 ve etrafındaki bazı oyuncular hesap sil yaptı. Üst üste gelen bu hadiselerle birlikte hemen hemen planladığımız tüm operasyonlar iptal oldu ve herkes etrafta oluşan barbar köylerini toplama telaşına düştü. Birde bunun üstüne bizim Salihin hesabı çalındı. Hesabı satmaya çalışırken kumpasa geldi ve hesab elden gitti. 600k puanlık hesap yalan oldu. Böylece xalmurax’ın köyleri rezervelenip toplanmaya başlandı.

Oyundaki güç dengeleri ciddi anlamda değişime uğradı. Yukarıda bahsettiğim mevzularla birlikte KENE klanı tamamen dağıldı ve savaştan elini ayağını çekmiş oldu. Oradaki oyuncular önce PROF isimli bir klanda toplandı ancak başarılı olamadığı için dünyanın üst bölgelerinde yer alan KARABASAN klanına geçiş yaptılar. Şuan için Dehşet, Karabasan ve Ottoman klanları olarak dünyada güçlü klan topluluklarının olduğunu görüyorum. Dünyayı kapatacağını düşündüğümüz KENE klanı tamamen dağıldı. Artık oyuncular ve klanlar arasındaki güç dengeleride değişime uğramaya başlıyor.

Zamanla göreceğiz, ancak şimdilik yaşanan gelişmelerin özeti bu şekilde.

Salih’in ayrılmasıyla beraber foruma açtığım konuda şunlar yazıyordu;
xalmurax'ın bu oyundaki en yakın arkadaşı benim. Zaten beraber hareket ettiğimizden ve profillerimizden anlayabilirsiniz.

xalmurax, yani Salih'ten birtane bile köy rezervlemedim ve hiçbir köyünü almayacağım. Malesef oyunu bırakması beni çok etkiledi. Emin olun buradaki arkadaşlık ve dostluk seviyesi yüksek olmasa zerre düşünmeden hemen hesap sil yapacaktım. Halada oyunu bırakmayı düşünüyorum ancak dostlarım için idare etmeye gayret göstereceğim.

Köyleri toplayın, aranızda kargaşa çıkmasın lütfen. Biz bir klanız.

Hayırlı günler.

Hiç yorum yok: