8 Şubat 2014 Cumartesi

Oyundaki Köklü Değişiklikler



Oyunda Gelişmeler Var

Keneyle savaş  hızıyla devam ediyor. Birçok farklı klan kendi bölgesine organize olarak keneye operasyonlar düzenliyor. Yada savunma yaparak asker kesmeye çalışıyorlar. Onlarca rapor geliyor, kullandığımız ortak forumda birçoğunu paylaşıyorlar. Bunlar arasında sadece kendi bölgemizde ve kendi arkadaşlarımızın raporlarını bilgisayarıma kaydetmeye çalışıyorum.

Klanlar Birleşiyor

Bulunduğumuz bölgede daha güçlü olabilmek için, beraber hareket ettiğimiz klanlar tek bir çatı altında birleşme kararı aldı. Bunun için bir klan ismi bulmamız gerekiyordu. Öncelikle ortak forum kullanarak üyeler arasında ortak bir isim için tavsiyeler aldık, daha sonra en iyi 4 tanesini oylamaya sunduk ve oy çokluğuyla Ottoman Empires isminde karara vardık.

Bu sırada bölgeler arasında bazı oyuncu transferleri yapıldı. Yeni yeni kaliteli insanlarla tanışma fırsatı bulduk. Örneğin bizim klana katılan alico555 isminde 200k küsür puanda Üzeyir abi var. Kendisi 40 yaşında ve Ankarada yaşıyor. Muhabbeti bol bir abimiz. Bunların dışında klan içinde ve forumlarda değişiklik ve yeniliklere devam ederek gücümüze güç kattık. Bu sırada tek tük operasyonlar oldu, köy savunduk yada saldırılarda bulunduk. Ama çok ciddi bir hareket yaşanmadı.

Ottoman Empires toplamda 4 klandan oluşuyor ve üye sayılarıda bir hayli çok. Bizim bölgedeki müttefik klanlar; Cumhuriyet, Türkiyem, Çakals ve alt klanımız olmak üzere. Şuan dahada güçlüyüz, ve güçlenmeye devam ediyoruz.

Hiç yorum yok: