8 Şubat 2014 Cumartesi

Savaş Büyüdü, KENE’ye Karşı Kurulan İttifak

Yazmayalı oyunda neler oldu neler.  Daha öncede dediğim gibi KENE klanının bölgede aktif olmasıyla beraber oyun olduğundan 3, 4 kat hızlı akmaya başladı. Çünkü adamlar köye susamış, sağa sola her yere saldırıyorlar. Bu hafta son bahsettiğim savaştan sonra bölgedeki durumları iyice arkadaşlarla beraber değerlendirdik. Durum KENE’ye karşı diğer klanlarla birlikte hareket etmemiz gerektiğini söylüyordu. Bunu klandaki en az aktif olan üyeler bile görüyor. Mecburen bölgedeki diğer klanlarla iletişim geçtik ve bir ittifak halinde KENE’ye karşı mücadele etme kararı aldık. Tek bilek olacak ve tek bir hedefe odaklanacağız.

 
Bizim Salih’in klana attığı sirkülere bir bakalım;




Klanlar arasında müttefikliği ayarlarken DARBE klanındaki ilgili bir oyuncuya yazdığım mesajlardan bir örnek;

Kral Pirazizli 18.09. tarihinde saat 23:38

Abim haklısın, kimseye bizimde eyvallahımız olmaz. Ama bu bir oyunsa gönül koymaya şuan için gerek yok. Zaten sen söylüyorsun oyun olduğunu. Bizim birbirimize olan kırgınlığımız bir başkalarını neden sevindirsin?

Neyse, konuya geçeyim. Umarım aradaki buzları eritiriz.

KENE size saldırıyor, köylerinizi sürekli takip ediyoruz. Sizinle aynı bölgedeyiz, size saldıran isimler aynı zamanda bize de saldırıyor. 4 gündür deli gibi KENE'deki elemanlarla savaştık. Çok fazla sayıda köy birliğini ve misini kestik. Onlardan 2 köy aldık, aynı köyü Bivya falan araya girerek anca alabildi. Ama bir tane aldığımız köyü koruduk. vs.

Şimdi bir düşünelim, KENE sizede saldırıyor, bize de. Hemde en az 4,5 kişi. Bizde birbirimize küs duracağız öylemi? Şimdi müttefik olup beraber istişare etmeliyiz. KENE'ye karşı ilaç sıkmalıyız. Bizde saldırı sıkıntısı yok, ama siz o taraftan biz bu taraftan organize olursak kırar geçeriz. Aksi taktirde siz çok darbe alacaksınız.

Hiç yorum yok: