2 Nisan 2014 Çarşamba

General Mobile Elite Nasıl Bir Telefon?


General Mobile Discovery, Ülkemizde 2013 yılında sanıyorum ki en çok satılan telefonlardan birisi oldu. Firma, Discovery ile yüksek kaliteli bir telefonu uygun fiyatla birleştirerek kendi klasmanındaki Samsung S3 gibi telefonların rakibi olmuştu. Özelliklede uygun fiyatı ve kalitesinden ötürü birçok telefon kullanıcısı tarafından tercih edildi. Ayrıca Discovery bir hayli sosyal medya ve teknoloji platformlarında defalarca kez inceleme, makale ve video analizlerine misafir oldu.

Şimdi ise General Mobile’ın Discovery Elite telefonuna kısaca bir bakış yapacağız. Discovery çizgisinden ayrılmayan firma, bu telefonla beraber yine kendi klasmanındaki modellere kıyasla daha uygun fiyatla bu telefonu piyasaya sürüyor. Discovery Elite daha çok ileri seviye ve yüksek performans isteyen kullanıcılara hitap edecek bir telefon modeli.

Telefonda 2.2 Ghz 4 çekirdekli snapdragon işlemci (CPU), 3 GB Ram Bellek, 16 Mega pixel arka kamera ve 8 mega pixel’de ön kamera bulunuyor. 5,5inç ekran (1920 x 1080 px), 1080p video kaydı ve Android 4.2 Jelly bean işletim sistemi gibi özellikleri bulunuyor. Bu özelliklere kısaca bakıldığında zaten satış fiyatının çok uygun olduğunu görebileceksiniz. General Mobile, Discovery ile ulaştırdığı kaliteyi şimdi de Elite ile devam ettirecek gibi gözüküyor. Telefonun satış fiyatı 1299 Lira olarak belirlenmiş. Bu yılın sanıyorum ki en çok ses getirecek telefonlarından biriside General Mobile Elite olacak.

Hiç yorum yok: