30 Ağustos 2014 Cumartesi

Back To Bed Oyunu Hakkında Birşeyler


Back to Bed isminde yeni bulmaca oyunu App Store ve Google Play gibi uygulama marketlerinde yayına sunuldu. Böylece oyun severlerin beğenisine ve indirmelerede hazır hale getirilmiş oldu.

Oyunda vahşi bir yaratığı kontrol ediyorsunuz, oyun esnasında uykusunda yürüyen yani uyurgezer olan bir karakteri yatağına sağ salim ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Bu eylemleri gerçekleştirirken ekrandaki yeşil renkli elmaları birer engel olarak kullanıp uyurgezer karakterimizi yönlendirmeye çalışıyoruz.

Oyun ünlü bir ressam olan Salvador Dali’nin eserlerinden ilham alınarak geliştirişmiş. 15 seviyeli ve 4 farklı mod üzerinden oyun oynanıyor. Değişik bir tarzı olan bu oyunu indirmek için App Store yada Google Play’den arama yapmanız ve uygulamaya erişmeniz yeterli olacaktır. Açıkcası bana sorarsanız geleceğe doğru artık akıllı cihazlarımızda çok ciddi bir oyun piyasası oluşmaya başlıyor.

Aslında bu piyasa şimdiden oluşmuş ve temelleri çok sağlam bir şekilde atılmış durumda. Yakın bir gelecekte elimizdeki telefon yada tabletleri akıllı televizyonlarımıza bağlayarak çok ciddi oyunlar oynamaya başlayabiliriz. Düşünebiliyormusun Pes2018’i tablet’i yada telefonu tv’ye bağlayıp oynuyoruz. Bu inanılmaz bir teknoloji olurdu. Zaten yakın bir zamanda bu tarz şeylerle karşılaşacağımızı düşünüyorum. Hadi hayırlısı.

Hiç yorum yok: