24 Şubat 2015 Salı

Oral-B Mobil Uygulaması İle Diş Fırçalamak Keyifli Hale Geliyor

Oral-B Pro 7000

Diş fırçalamak keyifsiz bir iştir, insan bir işten keyif almadığı zaman kalite ortadan kalkar ve yapılan iş iş olmaktan çıkar. Bunu hepimiz bilir, diş fırçalamak hepimiz için bir kabustur. Bu bir gerçektir, istisnalar olsada çoğumuz için geçerli bir tespittir. Hadi bilim ve teknoloji bu kadar ilerlemiş madem ağızda çiğneyerek dişlerimizin kolay bir yolla temizlenmesini sağlayan sakız tarzında bir diş fırçalama yöntemini geliştirseler ya?

Birgün bu dediğim yenilikte tüm dünyada duyurulacak ve hayırlısıyla diş fırçalama eziyetinden kurtulacağız. Tabi o zamana dişlerimiz ağzımızda kalırsa. Ama o zamanda implant var deyip geçeriz. Bu seferde parası olan implant yaptırı, olmayanda benim gibi çile çeker durur.

Oral-B üst segment diş fırçası olan Oral-B Pro 7000 ile bluetooth aracılığıyla çalışan bir uygulama geliştirmiş, dişinizi fırçalarken bu uygulama ekranından dişinizi ne kadar fırçaladığınızı, ne kadar basınç uyguladığınızı vs. gibi bilgileri görebiliyorsunuz. Sizin için diş fırçalama günlüğü gibi bir işlevi yerine getiren bu uygulama ile diş fırçalama işlemi keyifli hale getiriliyor. Ayrıca uygulama üzerinden hava durumu, haberler gibi işlevsel bilgilerde görüntülenebiliyor. Bu güzel uygulama ve diş fırçasıyla birlikte diş fırçalamak size keyifli bir hale gelebilir. Acaba Oral-B ile iletişime geçsem bana ücretsiz bir tane gönderebilirler mi? Uygulamayı ve diş fırçasını güzelce bir test ederdim, fena olmazdı. Ama bu bir hayal, o yüzden şimdilik böyle bir iletişim kurma yoluna gitmeyeceğim.

4 yorum:

Emre71 dedi ki...

Teknoloji hiç kuşkusuz hayatımızı olumlu yönde kolaylaştırıyor, bu buluşta bunlardan bir tanesi olabilir.

Nergiz dedi ki...

Güzel bir şey aslında ama oral b nin motorlu fırçları çok pahalı. ben kimsenin o kadar parayı verip alacacağını düşünmüyorum.

Ayberk Kalender dedi ki...

Bluteeoth ile çalıştırılması çok ilginç bir hale getiriyor.Teknolojinin sağlık konusunda katkıları çok fazlayken şimdi bu teknolojinin diş fırçalama içinde geçerli olması takdire şayan olmuştur.

Fastest Techno dedi ki...

Elektrikli şeyler güzelde bayarya veya şarj sıkıntısı var. Elektriksiz ürünler üretmeli firmalar.