1 Mayıs 2015 Cuma

Google Forms İle Harikalar Oluşturabilirsiniz

Google Form

Google'ın ürünlerine hayranlık duyan birisi olarak biraz Google Formlarından bahsetmek istiyorum. Google Drive üzerinden bildiğiniz gibi Döküman, tablo,form ve çizim gibi ofis ihtiyaçlarınızıda artık Google ile birlikte ücretsiz olarak kullanabiliyoruz. Buradaki her bir ürünü ayrı ayrı ele alarak anlatmak ve onlarca konu açarak bilgi paylaşımında bulunmak gerekiyor ancak zaman ayırmak ve bir şeyler yazmak her zaman kolay olmuyor.

Yine de blog takipçilerimi ve ziyaretçilerimi yalnız bırakmamak için bu siteye emek harcamaya devam ediyorum. Niyetim, çalışmaları büyütmek ve ileriye doğru bir ekip halinde bu site için yayına
devam etmektir. Kim bilir belkide bir kaç sene içerisinde farklı alt kategorilerle, ürün ve hizmetlerle ekibimizi de kurarak çalışmalara devam ederiz. Bir dergi, YouTube kanalı, Program, Eğitim gibi farklı farklı bir sürü şeyler düşünülebilir. Kim bilir bir şirket bile kurabiliriz. En güzelide Hayal kurmak olsa gerek, kimse karışmıyor, istediğiniz gibi kurabiliyorsunuz. Evet PCDünyası bir şirket olma yolunda ilerliyor.

Lafı fazla uzatmadan Google Formlarına bir girip kurcalayın arkadaşlar, çok hızlı, kaliteli ve işe yarayacak formlar oluşturabiliyorsunuz. Bu formları hayal gücünüze göre düzenleyebilir ve sitelerinize yerleştirebilirsiniz. Her anlamda çok kaliteli ve kullanışlı olduğu için şiddetle önermek istiyorum. Biliyorsunuz kolay kolay bir teknolojik ürününü de önermem ancak Google Form gerçekten harika. Dün özellikle bir kaç saat uğraştım ve çok ihtiyacım olan iki tane formu tasarladım.

Görüşmek Üzere

1 yorum:

Fastest Techno dedi ki...

Google bile kendi form sistemini kullanıyor. Çok kaliteli bir sistem. Çok farklı özellikleri var.