13 Haziran 2015 Cumartesi

Piraziz'den Uçakla İstanbul Deneyimim

Geçtiğimiz günlerde kısa bir süreliğine memleketim Giresun'a gitme fırsatım oldu, Piraziz'i, Bulancak'ı ve güzelim Karadeniz'i görme fırsatını yakaladım. Bulancak iskele cafe'de sabahleyin güzel bir serpme kahvaltısı yaptıktan sonra biraz sahilde yürüyüş yaptım ve Karadeniz'in hafif rüzgarlı havasını içime çekerek huzurlu bir şekilde vakit geçirdim. Gün içerisinde yaptığım güzel şeylerden bir tanesi de pide yemek oldu. Eğrice Pide salonunda bir güzel karışık pide yedikten sonra günü tamamladım. Yaptığım en güzel şeyleri sizlerle paylaşmak istedim.

Özellikle Eğrice Pide salonunda geçirdiğim vakti çok iyi buluyorum. Eğrice Pilajı ve Karadeniz manzarasıyla birlikte açık havada oturma yerleri çok harika. Sakin ve huzurlu bir ortamda yemeğinizi yiyip rahatlayabiliyorsunuz. Dönüş yolunda ise hava yollarını tercih ettim. Hemen Eğrice'den bindiğim Ordu-Giresun hatlarıyla 10 dakika sonra Ordu-Giresun havaalanının önünde inebildim ve güvenlik kontrollerinden geçip check-in işlemimi yaptıktan sonrada Uçakla Atatürk Havaalanına iniş yapabildim. Uçuş tam olarak 1 saat 20 dakika civarlarında sürdü ve ilk defa memleketimden uçmuş oldum.

Gerçekten çok güzel bir deneyim olduğu gibi, benim gibi memleketinden uzakta yaşayan insanlar için büyük kolaylık olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Gerçekten çok memnun oldum ve artık 12, 13 saat boyunca otobüs yolculuğunu çekmeye gerek kalmadığını düşünüyorum. Umarım bilet fiyatları ucuzlar ve uçak seferleri de artar. Böylece gitmek isteyipte bilet bulamayan herkes faydalanır diye umuyorum.


Hiç yorum yok: