22 Mart 2016 Salı

Türknet'e Gönderdiğim Şikayet Maili

23 Mayıs 2014 tarihinde Tuğçe K. ile Türknet kampanyası hakkında telefonla görüştüm ve mail yoluyla kampanya detaylarını benimle paylaştılar. Sonrasında gelişen olayları detaylarıyla birlikte sizinle paylaşma gereği duyuyorum. Benim gibi başka insanların mağdur olmaması için...

Telefon ve internete ödediğimiz tutarın toplamda ne kadara indirileceği hakkında detaylı bilgileri verdiler. Bende kampanya hoşuma gittiği için ilgilendim ve geçiş yapma kararı aldım. Aklıma ttnetle olan taahhütüm tabi ki gelmedi. Ancak görüşme esnasında Tuğçe hanıma;

-"TTNET aboneliğimizin iptaliyle ilgili bir şey yapmamıza gerek var mı, o tarafta işler nasıl çözülecek" gibisinden bir soru sorduğumu çok net hatırlıyorum.

Tuğçe hanımda; Her şeyi kendilerinin halledeceklerini bildirdiler.

Hal böyle olunca sözleşmeyi ev adresimize gönderdiniz ve Babam'da detayını okumadan imzaladı. Çünkü kimse detaylı sözleşme okumaz doğru düzgün. TTNET'le olan aboneliğimizi de size imzaladığımız sözleşmeye istinaden iptal ettirdiniz.

Bu aşamada ttnet aboneliğimiz iptal edilirken firma size bu abonenin taahhütü var. İndirimli yararlandığı ücretler fatura edilecektir bilgisini vermedi mi? Siz böyle bir bilgiyi gördüğünüz halde neden biz müşterinize bilgi vermiyorsunuz.

İndirimli internet ve telefon görüşelim diye size güvendim. 324 lira fatura üzerimize kesildi. Bu faturanın sizin firmanız tarafından karşılanmasını ben talep ediyorum. Eğer gerçekten müşteriyi düşünüyor ve indirimli kampanyanızdan beni yararlandıracaksanız şuan ki düştüğüm durumda da beni destekliyor olmanız gerekiyor.

Gereği için bilgilerinize sunarım.
Lütfen dikkate alınız.

Sonunda ne oldu merak mı ediyorsunuz? Mağdur olan yine müşteri oldu, yani 324 TL'lik faturayı ödedim. Sözde indirimli internet kampanyasından yararlanıyorum şuan. Oldu mu şimdi bu?

Hiç yorum yok: