27 Kasım 2018 Salı

PUBG'de 1000 Saate Yaklaşırken

Geçenlerde kaç saat PUBG oynadığımla ilgili steam verilerine bakarken bir de ne göreyim? PUBG'de 1000 saati doldurmak üzere olduğumu fark ettim. Evet, tamı tamına 1000 saat. Ehh dile kolay demi?


PUBG gerçekten bu zamana kadar en uzun süre oynadığım oyun olmayı başardı, bunda da tabii ki oyunun kaliteli, yenilenen içeriği ve tüm dünya tarafından kabul görmesi gibi bir çok neden vardı. Beni etkileyen tarafı herkes gibi hikayesi yani daha doğrusu hayatta kalma dürtüsü, oyun mekaniklerinin çok gelişmiş olması, arkadaşlarla konuşarak eğlenceli vakit geçirme gibi daha sayamadığım bir sürü neden.

Birde tabii ki videosunu çekmeye yoğunlaştığım bir oyun oldu kendileri, bakınız YouTube'daki Hakan Rapoğlu2 isimli kanalımda fazla fazla PUBG videosu görebilirsiniz. Bu kanalımda PUBG dışında farklı oyunların videolarını da paylaşıyorum. Her gün saat 19:00'da yeni bir içerikle yayını sürdürmeye devam ediyorum.

PUBG, şu sıralar yeni haritalarıyla gündemde ve takipçilerini heyecanlandırmaktadır. Karlı harita ve birde gece haritası insanların dilinden bir türlü düşmedi gitti, artık şu haritaları da çıkarsa da insanlar bir nefes alsa der olduk. Geçenlerde de adacıklardan oluşan garip bir harita gündeme oturdu, çok fazla köprülerin olduğu ve adacıklardan oluşan ilginç bir harita. Onu da açıkçası merak etmiyor değilim. 

PUBG, çıkardığı her yeni haritada beklentiyi karşılamayı ve insanların beğenisini toplamayı başardı, öyle görüyorum ki yeni çıkacak haritalarla da herkesi mutlu edecek ve gündemde yerini almayı sürdürecek. Şimdilik bootcamp'te görüşmek üzere, sorarlarsa ben oradayım!

Hiç yorum yok: