28 Ekim 2022 Cuma

BeamNG Drive Mod Nasıl Yüklenir?

 Mod yüklemenin 2 yöntemi var, birincisi BeamNG Drive'ın kendi web sitesinde yer alan kütüphaneyi kullanarak mod indirmek ve bilgisayarımızda ilgili klasöre yüklemek. Diğeri ise oyun içerisinden kütüphaneyi kullanarak aynı işlemi yapmak.

Bu videoda kütüphane kullanarak bilgisayarımıza nasıl modu indiririz kısaca aktarmak istiyorum. Öncelikle BeamNG Drive'ın web sitesine gidiyoruz ve aradığımız, oyunumuza dahil etmek istediğimiz mod'u araştırıp buluyoruz ve tabii ki bilgisayarımıza bu modu zip dosyası olarak indiriyoruz.

Örneğin 1994 ETK K-Series modunu bilgisayarıma indirmek istiyorum, web sitesinden ilgili modu bulduktan sonra sağ taraftadaki turuncu butonu kullanarak bilgisayarıma mod dosyasını indirebilirim.

BeamNG Drive


Bir sonraki aşamada indirdiğim mod klasörünü zip dosyasından çıkartmadan BeamNG Drive oyununun mod klasörüne taşıyorum. Bu klasörün yolu oyunun kurulu olduğu sürücüdeki şu adreste olmalıdır:  C:\Users\user\AppData\Local\BeamNG.drive\0.26\mods

BeamNG Drive

Ve artık oyunu başlatabilir, oynamak istediğim mod paketini yükledikten sonra (paketten çıkarma işlemi) aracımı seçebilirim. Mod yükleme işlemi burada bitiyor. Unutmamanız gereken: paketi çıkarttıktan sonra yüklediğiniz aracı normal araç galerisinden bulmanız gerektiğidir. Ayrı bir yerden mod araçlarını seçmiyorsunuz yine normal galeriyi kullanıyorsunuz. Keyifli oyunlar :)



BeamNG Drive

BeamNG Drive


Hiç yorum yok: