27 Şubat 2015 Cuma

Beşiktaş, Liverpool İle Avrupa'da Destan Yazdı

Beşiktaş

Beşiktaş'ın Liverpool karşısında dün galip gelmesi Türk futbolu adına bir kırılma noktası olarak değerlendirilebilir. Maçı başından en sonuna kadar izledim, evde abimle birlikte heyecanlı bir şekilde maçı keyif alarak izledik. Bir Galatasaray'lı olarak elbette böyle bir maç'ta Beşiktaş'ı destekleyecektim, bende abimde ikimizde Beşiktaş'ın maçı kazanması için dört gözle bekledik. Maça genel olarak baktığımızda Tolgahan'ın o hızlı vuruşu, kalite kokak gol vuruşu maça damgasını vurdu. Demba ba'nın direkten dönen şutu ise yürekleri ağzımıza getirmişti. 

Maç bir önceki karşılaşmanın skoruna bağlı olarak berabere bitmiş sayıldığından uzatmalara gitti ve 30 dakika daha oyun oynandı. Ancak bir sonuç alınamayınca penaltılar oynanıyor ve penaltılarda Beşiktaş bir üst karşılaşmayı oynamaya hak kazanıyor. Tüm Türkiye ayağa kalkıyor, millet olarak sevinçlere boğuluyoruz. Beşiktaş spor kulübüne, müthiş bir destek veren taraftarlara sonsuz teşekkürlerimi buradan sunmak isterim.

Beşiktaş'ın Liverpool karşısında ki galibiyeti Türk futbolunun yurt dışında ki puanının da düzelmesine, milli puanımızın birazcık da olsa toparlanmasına vesile olacaktır. Bir Türk takımının göstereceği başarı bizim diğer başarısızlıklarımızı kapatıp kalitemizi arttıracaktır. Şahsen söylemek istiyorum ki, dünkü maçta Beşiktaş tam bir Avrupa takımı gibi oynadı. Sürekli bastırdı, sürekli koştu, sürekli golü kovaladı. Maçın galibiyetini hak ettiği içinde sonunda maçı kazandı. Umarım bir sonraki maçı da kazanarak Avrupa liginde yükselmeye devam eder. İnanıyorum ki Avrupa liginde final oynar ve şampiyon olur.

Hiç yorum yok: