27 Temmuz 2013 Cumartesi

General Mobile Discovery Hakkında Merak Edilenler

General Mobile'ın haziran ayı ortalarında piyasaya sunduğu yeni gözdesi olan Discovery, birçok mecra tarafından incelenmiş, hakkında videolar ve makaleler hazırlanmış bir akıllı telefon. Türkiye'nin en ince androidli telefonu olma özelliğini taşıyan Discovery, uzun süre daha gündemde yerini alacak gibi gözüküyor.

Çok konuşulan Discovery için bizimde söyleyeceklerimiz var!


Discovery 3 farklı renk modeli ile birlikte piyasaya 599 TL fiyat üzerinden sunuldu. 1.2 Ghz 4 çekirdekli (Quad Core) işlemcisi, 1 GB Ram, 8 Mp Kamera, Çift sim kart, 4,7" HD - IPS ekran gibi birçok üstün özellikler ile donatılmış. Sahip olduğu özelliklere nazaran son kullanıcı fiyatı inanılmaz derecede uygun gibi gözüküyor. Haliyle tüketiciler tarafından ilgi odağı olarak tüm gözleri üzerine çekiyor.

Telefonu elinize aldığınızda ve dokunmatiğini kullanmaya başladığınızda gerçekten güzel bir telefon olduğu hissediyorsunuz. Forumlarda ve bazı yorum sayfalarında ekranında ölü piksel olduğuna dair açıklamalar yapılmış. Bu gerçekse bile satılan her telefonun ekranında ölü piksel olduğu anlamına gelemez, çok düşük bir ihtimalle 1000'de 1 ekranda ölü piksel çıkabilir. Çıksa bile ürünün garantisi olduğu için bu konuda yetkili merkezden destek alınabilir. Ayrıca Samsung dahil birçok telefon modelinde belli başlı bilindik arızalar çıkabiliyor. Örneğin Galaxy S2 telefonların ısınma probleminin çok yaygın olduğunu duymuştum. Ürün kutusu içerisinden orta seviye kaliteli bir kulaklık, ekran koruyucuda hediye olarak çıkıyor. Bu özellikte ve kalitede bir telefon 599 TL'ye gayet uygun.. Telefonunu yenilemek ve daha iyi bir seviyeye terfi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu telefonu çevremde sık sık görmeye başladım. Cidden kaliteli güzel bi telefona benziyor

Adsız dedi ki...

Bu telefondan benimde arkadaşım aldı ve gayet memnun. On numara dokunmatiğine bakmıştım baya hoşuma gitmişti