15 Ağustos 2014 Cuma

Hadi Bir Pes Atalım - PES 2015


PES, Yani Pro Evolution Soccer oyun serisinin 2015 versiyonun çıkış tarihi belli olmuş. KONAMI’nin tüm dünyada ilgi duyan PES serisi oyunları ülkemizde de çok fazla ilgi ve beğeniyle takip edilen bir oyun olma özelliğini koruyor. Hatta şöyle söylemeliyim ki Fifa gibi dünya devi bir oyundan çok daha fazla rağbet görüyor. En azından bizim ülkemizdeki durum bu şekilde gösteriyor.

KONAMI’nin avrupa başkanı Shinji Hirano, PES 2015’in, 2014 sürümüne nazaran çok daha farklı olacağını duyurmuş. Bildiğiniz gibi PES 2014 bir önceki sürümü olan 2013’e göre çok farklı bir oyun tarzıyla gelmişti ve oyun severler tarafından çok fazla beğeni toplamamıştı. PES serisi 2014 sürümüyle birlikte çok fazla eleştiriye ve olumsuz yoruma mağruz kaldı. Ben dahil hala PES 2013 oynuyorum ve orjinal 2014 oyununu satın almış olmama rağmen bu oyunu tercih etmeyip bir önceki sürümle arkadaşlar arasında turnuvalar yapmaya devam ediyorum. Umuyorum ki sadece ülkemizde değil, tüm dünyada PES 2014 olumsuz tepkiler aldı ve KONAMI gibi büyük bir oyun yapımcısı bu eleştirileri değerlendirmiştir.

KONAMI’nin paylaşmış olduğu bilgilere göre 26 eylül tarihinde PES 2015 satışları başlayacak. PC, Xbox, Playstation serileri için ayrı ayrı sürümler geliştiriliyor. Bende tahmin ediyorum ki PES 2013’le gelen yükseliş 2015 serisi ile daha da bir ileriye gidecek. Oyun severlerin PES 2014 eleştirilerine kulak vermişlerse çok güzel bir oyun bizleri bekliyor diyebiliriz. Şimdiden keyifli oyunlar. “Hadi bir PES atalım..

İlginizi Çekebilir;
Favori Strateji Oyunum;

Hiç yorum yok: