9 Ağustos 2014 Cumartesi

MSI W60 İle Hem İnce Hemde Güçlü Notebook


Hem iş istasyonları olarak geçen notebook ürünlerinde olsun hemde oyun bilgisayarı yada oyun canavarı dediğimiz notebook bilgisayarlar olsun, bu tarz hizmetler için üretilen cihazlarda bildiğiniz gibi boyut ve ağırlıkta bir hayli yüksek oluyor. Dolayısıyla taşınabilirliği gerçekten zor olan ürünlerle karşı karşıya kalıyoruz. Ancak performans konusunda söylenecek hiçbir negatif sözde diğer yandan kalmıyor. Hal böyleyken bu gidişata bir dur diyen MSI, yeni model notebook ürünü olan WS60 (İş İstasyonu) ile hem inceliği hemde hafifliği ön planda tutmayı planlıyor. Hatta bunun şuanda geliştirme aşamasında olduğuna dair sosyal medya ve internet basınında söylentiler var.

WS60 ürün modeli, hemen hemen 2kg ağırlığında ve 20mm kalınlığında bir notebook olarak tasarlanıyor. MSI ürünlerinin arasında bu cihazın en ince ve en hafif ürünlerinden birtanesi olacağını duyuruyor.

Üründe oyun bilgisayarlarındaki tasarımlar baz alınmış, kasa metal alaşımdan oluşuyor. 15.6 inç ekran boyutu, intel core i7 işlemci, usb 3.0, HDMI, 16 GB RAM, 126 SSD Hard disk, 1 TB Hdd gibi belli başlı üstün özellikleri bulunuyor. Detaylar yakın bir zamanda çok daha belirgin olarak yayınlanır diye düşünüyorum. Ancak iş istasyonu serisindeki bir notebookun hem ince hemde hafif olarak piyasaya çıkacak olması şimdiden beni heyecanlandırıyor.

Hiç yorum yok: