13 Ağustos 2018 Pazartesi

Çamlıbel Köyü - Görülesi ve Gidilesi Bir Köyyyyy :)

Çamlıbel Köyü, Balıkesir Edremit'e bağlı bir mahalle veya köy diyebilirim. Güre'ye çok yakın hatta bir kaç km'lik mesafeleri var. Tahtakuşlar köyü ile aynı zamanda komşu olan bu yerde çok hoş vakitler geçirebilirsiniz. O zaman fazla bekletmeden maceramız başlasın:

Benim yolculuğum bu sefer Güre ile başladı diyebilirim, otostopla Çamlıbel sapağına kadar gidebildim, buradan yürüyerek köye çıkmaya karar verdiğimde yolda başka bir araç daha beni aldı ve köyün merkezine kadar gelebildim. Önce tabi ki köy muhtarlığı veya kahvesi diyebileceğim yerde soğuk bir limonata içtim ve serinledim. Sonrasında ise burada tanışma fırsatı bulduğum arkadaşlarımla köyü gezmeye başladım. 

Bu köyde bir müze, renkli renkli kafeler, köy kadınlarının üretmiş olduğu ürünlerin satıldığı kadın kültür ve el sanatları evi, Ramiz Dayı'nın mezarı, oteli ve evi, özel bir otelin içerisinde yer alan bir gemi parçası, köyün delisi, depo (su), iguana gibi şeyler var. Genel olarak misafirperver, sıcak kanlı ve renkli insanları var diyebilirim. İsterseniz fotoğraflara ve devamında yayınladığım vloguma bakabilir ve daha fazla içeriğe ulaşabilirsiniz.

Çamlıbel Köyü

Çamlıbel Köyü

Çamlıbel Köyü

Çamlıbel Köyü

Çamlıbel Köyü

Çamlıbel Köyü

Çamlıbel Köyü


Hiç yorum yok: