10 Ağustos 2020 Pazartesi

SnowRunner Sen Nesin Böyle?

Hayatımda iz bırakan video oyunlarını sıralamaya kalkarsam devasa bir liste ortaya çıkmayacaktır ancak o listede yer alacak ve yeni başladığım oyunlardan biri olan "SnowRunner" oyunu hakkında çok kısa da olsa birşeyler mırıldanmak istiyorum.

Sırf bizim "Bulls Club" oyuncu grubumuzdaki arkadaşlarla birlikte oynamak için ben de yeni satın aldım. Normalde hemen hemen çoğu oyunu steam üzerinden alıyorken bu sefer epic games isimli platformu kullanarak oyunu aldık. Tabi indirim neredeyse oradayız yapacak pek bir şey yok. :)

Oyunda arkadaşlarınızla birlikte zorlu yollardan geçerek malzemeleri bir noktadan bir noktaya sevkiyatını sağlamakla görevlisiniz. Ancak bu işi yaparken çamura batıyorsunuz, yakıtınız bitiyor, arkadaşınız sizi vinç ile kurtarmaya geliyor veya siz kendi başınıza etrafınızdaki ağaç kaya gibi yerlere vinç atarak kendinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz. Çok ama çok eğlenceli ve harika grafiklere sahip zeka dolu bir oyun. Birlikte oynayabileceğiniz arkadaşlarınız varsa mutlaka bir bakın. Sevgilerle

Hiç yorum yok: